Over Wout Jansen


Al meer dan 25 jaar geldt Wout Jansen als specialist van aggregaten, compressoren en hogedruk apparatuur. Al lang geleden onderkenden wij dat de markt naast de verkoop en verhuur van producten minstens zoveel waarde hecht aan kwaliteit, betrouwbaarheid, product- en vakkennis als ook technische- en logistieke ondersteuning.

Onze producten en diensten lopen uiteen van de verhuur en verkoop van aggregaten, compressoren, hogedruk apparatuur tot aanverwante specialistische werkzaamheden zoals het inbouwen van bandenmachines en daarbij behorende compressoren. Voor specialistische producten, service en onderhoud beschikken wij over een goede werkplaats met ervaren monteurs.

Wout Jansen helpt u graag en ondersteunt u bij al uw projecten en ondernemingen. Van gespecialiseerde bandenmachines tot het verzorgen van de stroomvoorziening zoals aggregaten en paddestoelen tijdens festivals. Of u nu een klein project heeft of een groot evenement, Wout Jansen zal u adviseren en helpen bij uw keuze voor de juiste benodigdheden.